loading
van Hemert Woonsfeer
Raamdecoratie

Van Hemert Woonsfeer is dé vloeren specialist van Barendrecht en omgeving. Of het nu gaat om PVC Vloeren, Laminaat Vloeren, Vinyl Vloeren, Parket Vloeren, of Marmoleum Vloeren, Van Hemert Woonsfeer heeft dé geschikte vloer voor elke gewenste sfeer.

Bekijk onze Shutters
Bekijk onze overgordijnen
Bekijk onze Vitrage
Bekijk onze Inbetween Gordijnen
Bekijk onze Drapiereën
Bekijk onze Horizontale Jaloezieën
Bekijk onze Rolgordijnen
Bekijk onze Verticale Jaloezieën
Bekijk onze Vouwgordijnen
Bekijk onze Plisségordijnen
Bekijk onze Dubbele Plissé
Bekijk onze Multi Rolgordijnen
Bekijk onze Houten Jaloezieën
Bekijk onze Dakraamsystemen
Bekijk onze Horren

Shutters


Onze shutterscollectie is van hoge kwaliteit van het bekende merk Jasno en Wehlton, leverbaar in MDF – lindehout en hardhout. Shutters geven een ongeëvenaarde uitstraling, te combineren bij zowel klassiek als modern. Velen denken dat shutters van origine uit Amerika komen, niets is minder waar: ze komen van oorsprong uit het Middellandse Zee gebied. In deze omgeving was vroeger glas voor de rijken en shutters aan de buitenkant voor de armen. De maten van de Shutterpanellen zijn 63 -89 en 127 mm. U kunt kiezen uit diverse fraaie randafwerking. Daarnaast heeft u ook de keuze uit bediening met- of zonder stok. Speel met licht door de lamellen te kantelen of de luiken open te zetten. Kleuren zijn onbeperkt van RAL tot de eigen kleuren lijn. Kortom, als u een eye catcher voor uw woning wil, kies dan voor Shutters bij Van Hemert Woonsfeer.

Overgordijnen


Bij Van Hemert Woonsfeer te Barendrecht vindt u de grootste gordijnencollectie uit de omtrek. De stoffen geven de aankleding van uw woning. Dit, dankzij de sfeer,warmte en de akoestiek die de stoffen met zich mee brengen. Behalve voor woningen heeft Van Hemert een speciale project collectie voor bedrijven – scholen – kantoren en hotels, deze stoffen zijn goed wasbaar en brand vertragend. U kunt bij ons kiezen uit diverse confectie bewerkingen zoals diverse plooien -diverse ophang methodes en het voeren van de stof. Dit alles wordt uitgevoerd door een professioneel atelier, zodat uw gordijnen in vertrouwde handen zijn.

Vitrage


Vitrage, of anders gezegd: glasgordijnen, geven een subtiele dimensie aan uw woning. Vitrage kleet het aan, maar houdt het toch luchtig. Doordat vitrages zeer soepel vallen, zijn ze mooi te plooien met een vlinder- tri of een stolp plooi. Als enige uit de omgeving hebben wij nog een speciaal programma kanten-, sluier- en M-gordijnen. Dus als u op zoek bent naar transparante gordijnen kunnen wij onze vitragecollectie zondermeer aanbevelen.

Inbetween gordijnen


Al jaren een trend en niet meer weg te denken zijn de Inbetween gordijnen. Deze zijn transparanter dan overgordijnen, maar vaak minder doorzichtig dan vitrage.

Laat u eens verrassen door de mooie speelse patronen van Inbetween gordijnen; luchtig en toch sfeer vol. De meeste Inbetween gordijnen van Van Hemert Woonsfeer worden kamerhoog geleverd. Dit betekent dat u Inbetween gordijnen koopt zonder naden uit een stuk. Het voordeel hiervan is dat het mooier en eleganter toont. En dat zonder patroonverlies!

Draperieën


Ook het maken van Draperieën behoort tot ons vak. Het maken van draperieën is puur kunst en vakwerk. Uiteraard worden draperieën door ons op locatie opgemeten met deskundig advies erbij. Zeer veel mogelijkheden zijn in draperieënland. Denk hierbij aan de modellen, type bogen, zijsjerpen, soorten stof en het tegenvoeren. De stoffen die wij er voor uitselecteren zijn mooivallend en soepel van stof. U kunt draperieën bij ons vakkundig bevestigd krijgen op de speciale draperieënrail of op een koofsysteem.

Horizontale jaloezieën


Horizontale Jaloezieën biedt elegante lichtregeling in combinatie met een schitterend assortiment modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve dessins, waarmee u elk raam geheel naar uw eigen stijl een metamorfose kunt geven. U herkent de horizontale jaloezieën aan hun kwaliteit en vormgeving. Tijdens het ontwerpen is er gelet op elk detail. De horizontale jaloezieën zijn leverbaar in de lamel breedte van 16 t/m 70 mm. Met ladderband geeft u een extra accent aan uw jaloezie. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en twee breedtes. De Aluminium Jaloezieën zijn praktisch en gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Rolgordijnen


Bij ons vindt u de meest uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle, functionele, klassieke of juist moderne dessins. Daarnaast de meest prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en gefilterd daglicht. Nieuw zijn de trendy randafwerkingen met een houten lijst en een moderne rvs onderlijst, maar ook bestaan er nog steeds klassieke schulpranden. De rolgordijnencollectie bij Van Hemert in Barendrecht wordt altijd volledig op uw wensen afgestemd en geheel op maat gemaakt.

Verticale jaloezieën


Praktisch en stijlvol, verticale jaloezieën (lamellen) zijn weer helemaal terug. Met onze verticale jaloezieën krijgt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis. Ook kunt u uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. De eigentijdse collectie biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedte. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur. Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor zowel alle raamvormen. Voor schuinen ramen, erkers of toogramen hebben wij altijd een oplossing.

Vouwgordijnen


De collectie vouwgordijnen bestaat uit ongeveer 250 stoffen in verschillende tinten wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denim. U heeft keus uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. De meeste stoffen hebben de mogelijkheid om gevoerd geleverd te worden. Bij Van Hemert uit Barendrecht kunnen van bijna alle gordijnstoffen een vouwgordijn worden gemaakt. Vouwgordijnen stoffen zijn ook geschikt voor gordijnen. Dit maakt het combineren in uw interieur aanzienlijk eenvoudiger. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo is een vouwgordijn met baleinen wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter. Vouwgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen. Puur voor het gemak kunt u vouwgordijnen laten voorzien van elektrische bediening.

Plisségordijnen


De modieuze collectie plisségordijnen biedt prachtige, verfijnde stoffen in de mooiste trendkleuren. Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele, horizontale plooi van 20 mm of de robuuste plooi van 32 mm. Vooral voor grote raampartijen geeft de plooibreedte van 32 mm een grootse uitstraling. Een kwalitatief hoogwaardige en subtiele afwerking zorgt voor een strak aanzien en door de variatie aan mogelijkheden past het plisségordijn in elke interieurstijl. De plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor bijzondere ramen. Denk aan ronde ramen, driehoekramen of ramen van serres en erkers. De plisségordijn is zo samen te stellen dat u het gordijn niet alleen neer kunt laten, maar ook van onder naar boven kunt oplaten. Ideaal voor voldoende privacy in huis. Een pluspunt is dat de plisségordijnen ook elektrisch bedienbaar zijn.

Dubbele plissé


Dubbele plissé hebben een unieke honingraatstructuur. Hierdoor zijn ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend. De isolerende eigenschappen helpen de warmte ‘s zomers buiten- en ‘s winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige dubbele plisséproducten zijn beschikbaar in een breed assortiment van prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit verschillende transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn ook verschillende plooibreedtes beschikbaar.

Multi rolgordijnen


Multi rolgordijnen. Ookwel twistrolgordijnen of duo shades genoemd. Een van de laatste innoverende systemen in het land van Raambekleding. Multigordijnen bezitten horizontale voor elkaar schuivende vlakken. U bepaalt dus zelf de doorkijk of transparantie. Het geheel kan naar beneden of omhoog of in elk gewenste tussen stand. Dat is pas echt spelen met licht! De bovenrol zit netjes weg gewerkt in een koofsysteem en geeft een mooie afwerking van het Multi rolgordijn.

Houten Jaloezieën


Houten jaloezieën hebben een verhoogd decoratief karakter. Door de houten lamellen hebben de jaloezieën duidelijk meer body. Dit geef een luxe en sfeerverhogende uitstraling. Diverse hout soorten geven een bijzondere dimensie aan dit product. Denk hierbij aan hardhout – bamboe – ambachi, maar ook composiet en PVC behoren tot de mogelijkheden met speciale doeleinden zoals badkamers en natte ruimtes.

Dakraamsysteem


Dakraamsystemen, het woord zegt het al: speciaal ontworpen voor dakramen. Een echte specialist in dakraamsystemen is het merk Velux voor hun eigen dakramen. Voor maatwerk is Luxaflex een aanbevolen merk.

De meest geliefde producten zijn bij uitstek rolgordijnen, jaloezieën en dubbele- of plisse gordijnen. Daarentegen heeft Velux ook buitenzonweringsystemen, zoals screens en rolluiken. Voor de binnenkant van het raam zijn er insectenhorren bestelbaar. Handig voor in de zomer! Alle opgenoemde systemen kunnen handmatig bediend worden of elektrisch. Nieuw is het door zonnecellen aangedreven besturingssysteem.

Horren


In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Luxaflex® horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Luxaflex biedt mogelijkheden voor vrijwel iedere raam of deur. De horren worden voor u op maat gemaakt. Het beste materiaal wordt hiervoor gebruikt. Bij Luxaflex staat kwaliteit hoog in het vaandel. Er zijn verschillende type horren zijn: plissé hordeuren, oprolbare hordeuren, vaste hordeuren, rolhorren en inzethorren. Elke hor heeft zijn eigen specifieke toepassing. Horren zijn vaak in een aantal standaard kleuren leverbaar, maar ook is het mogelijk de horren in RAL kleuren te laten spuiten.

Wat betreft het gaas van de hor, ook hierin zijn er tegenwoordig keuzemogelijkheden.Gaas is namelijk leverbaar in grijs of antraciet. Ideaal is het speciale poltex gaas. Behalve ongedierte houdt het ook pollen tegen. Als u last heeft van hooikoorts, extra aanbevolen!