loading
van Hemert Woonsfeer
Een diversiteit aan kwaliteitsvloeren

Van Hemert Woonsfeer is dé vloeren specialist van Barendrecht en omgeving. Of het nu gaat om PVC Vloeren, Laminaat Vloeren, Vinyl Vloeren, Parket Vloeren, of Marmoleum Vloeren, Van Hemert Woonsfeer heeft dé geschikte vloer voor elke gewenste sfeer.

Bekijk onze Laminaatvloeren
Bekijk onze Tapijten
Bekijk onze PVC vloeren
Bekijk onze Parket vloeren
Bekijk onze Marmoleum vloeren
Bekijk onze Vinyl
Bekijk onze Karpetten

Laminaat


Voor een kwaliteits laminaatvloer ben u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment in laminaatvloeren met verschillende unieke decoren en kwaliteiten. Wist u dat een laminaatvloer bijna niet meer te onderscheiden is van een echte houtenvloer, dankzij de voelbare structuur en de V-groef aan de zijden van de laminaatvloer. Met een goede ondervloer heeft u een optimaal loopcomfort. Voor de afwerking van u laminaatvloer hebben wij verschillende mogelijkheden zoals, de witte MDF plint of mee kleurende decorplinten.

Tapijt


Tapijt brengt warmte en sfeer bij u in huis. Alhoewel een harde vloer praktischer is kan deze het van tapijt nooit winnen qua luxe-warmte –geluiddemping –sfeer en grip om op te lopen. Wij voeren in Barendrecht een breed scala aan tapijten zowel in wol tapijt als synthetisch tapijt en katoen tapijt. Zachte vloerbedekking bieden wij aan voor particuliere woningen en voor projecten zoals kantoren, winkels, scholen en instellingen. Ook tapijttegels en karpetten behoren tot onze zachte vloerbedekkingen. Karpetten maken wij van onze gehele tapijt collectie, hierdoor ontstaan onbeperkte mogelijkheden in maatvoering, met of zonder band afwerking.

PVC vloeren


Een aantal jaar geleden waren pvc vloeren alleen beschikbaar voor commerciële doeleinden, hierbij moet u denken aan kantoren en winkelruimtes. De laatste jaren heeft de pvc vloer een doorbraak gemaakt op de consumentenmarkt. Dit heeft een reden, PVC vloeren zijn uniek, makkelijk in onderhoud, sterk en trendy. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in click en lijm (dryback) uitvoering. PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming dus geen koude voeten!

 

Parketvloeren


Echte houten vloeren zijn uniek anders gezegd u haalt een stukje natuur bij u in huis. Bij ons heeft u een ruime keuze uit massief parket tot lamelparket en van hoogkant vloeren tot patroon/mozaïek vloeren ook alle mogelijke tapisvloeren behoren tot ons assortiment. Met de keuze uit een gelakte, geoliede of waxafwerking van uw parketvloer. Parketvloeren worden door onze professionals zwevend gelegd of massief verlijmd. De trends zijn op dit moment zijn white wash of vergrijsd eiken ,maar ook hardhouten en tropisch houten vloeren behoren tot ons assortiment, uiteraard wel met een FSC keurmerk.

Marmoleum


Marmoleum is een natuurproduct gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Marmoleum is geschikt voor zowel de consument als in projectgebruik. Marmoleum vloeren bestaan uit een kleurrijke collectie waar veel creatieve ontwerpen mee gemaakt kunnen worden. Laat u inspireren in onze showroom te Barendrecht.

Vinyl vloeren


Vinylvloeren behoren tot de groep harde vloerbedekkingen , die geleverd worden op diverse breedtes. De voordelen van vinylvloeren zijn; praktisch, gemakkelijke schoon te maken en slijtvast. Vinyl is leverbaar in vele dessins, zoals houtstructuren, tegelmotieven en diverse kleuren. Vinyl is aangenaam voetwarm en geschikt voor vloerverwarming mits geheel verlijmd. Nog een groot voordeel van vinyl is dat het geluidsarm is.

Karpetten


Karpetten zijn sfeerbepalend in uw interieur, een karpet geeft warmte en uitstraling en is in de wintermaanden bovendien behaaglijk. Karpetten bestaan in vele maten, dessins en kleuren. Karpetten zijn er in vele stijlen zoals; Klassiek, Oosters, Modern, Landelijk, Hoogpolig en Kortgeschoren.

Ook van tapijt zijn karpetten te maken met verschillende creatieve randafwerkingen. U ziet eigenlijk zijn de mogelijkheden met karpetten bijna onbegrensd!

En kan u echt niet slagen? Dan gaan wij graag met u langs bij de grootste karpetten importeur van Nederland. Wie hier niet slaagt ,slaagt nergens!