loading
van Hemert Woonsfeer
Comfortabel slapen op kwaliteitsbedden

Met onze uitgebreide bedden collectie op onze 1e verdieping bent u verzekerd van een goede nachtrust. De individuele slaapwensen van u als klant zijn voor ons enorm belangrijk. Wij denken mee en geven deskundig advies. Samen gaan we kijken naar uw wensen, dat in combinatie met onze kennis zorgt dan ook voor het perfecte bed voor u. Wij leveren o.a. matrassen, topdeks, dekbedden, hoofdkussens etc.

Bedden & Matrassen

Wij leveren uitsluitend Norma matrassen om de volgende redenen,

  1. Op en top kwaliteit
  2. Staan garant voor een lange levensduur
  3. Goed voor een gezonde nachtrust.

Norma matrassen onderscheiden zich in Pocketveer matrassen en Combispring matrassen. Pocketvering matrassen zijn geschikt voor personen die liever iets zachter slapen en Combispring matrassen voor personen die juist liever wat steviger slapen .

Komt u er ondanks ons goede advies en na het proef liggen in onze showroom er niet uit ,bieden wij u zelfs de service bij de aankoop voor een 90 dagen omruil garantie voor een ander Norma matras.

Dekbedden

Dekbedden voeren wij van de merken Silvana, Polydaun en Texeler. De keuze voor het juiste dekbed heeft te maken met de samenstelling van het dekbed en de gewichtsklasse van het dekbed. Zo leveren wij dekbedden met een donzen vulling, licht in gewicht en toch lekker warm of synthetische dekbedden deze zijn anti-allergisch en wasbaar. Wollen dekbedden zijn ideaal als u juist van wat meer gewicht houdt en de natuurlijke eigenschappen van wol. Al deze dekbedden zijn in een enkele uitvoering of in een 4 seizoenen uitvoerig leverbaar in de maten 140 x 200/220, 200 x 200/220 en 240 x 200/220.

Hoofdkussens

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor hoofdkussens. We hebben een van de meest uitgebreide collecties in nek ondersteunende hoofdkussens van latex, dreambol, tempurschuim, veren/dons en kapok. Ook is het mogelijk om een kussen wat u aanspreekt mee te nemen om een nacht proef te slapen . Wij leveren de volgende merken aan hoofdkussens: Silvana Support Texeler Tempur Polydaun AM products

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een uitgebreid  linnengoed programma zoals; dekbedovertrekken, lakens, moltons, hoeslakens, kussenslopen en matrasbeschermers