loading
van Hemert Woonsfeer
Buitengewone zonwering, uw sfeer, uw comfort.

Soms is het simpelweg heerlijk om je even af te sluiten van de buitenwereld. Met onze zonweringscollectie houdt u de zon buiten de deur.  Met een elektrisch rolluik of screen is de klus zo geklaard. Bij onze zonneschermen heeft u de keuze uit knikarmschermen, uitvalschermen of luxe markiezen .

Rolluiken

Rolluiken geven privacy, zijn inbraakwerend en isolerend voor de kou en warmte en geven geborgenheid in uw woning. Onze rolluiken zijn van aluminium en het pantser is met een hoogwaardig schuim dicht geschuimd zodat deze nog beter isoleren ,tevens zijn de zijkanten van het pantser gearrateerd hierdoor lopen de rolluiken geruislozer.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn echt bedoeld om de zon en het zonlicht buiten te houden ,ze beschermen uw interieur en houden het binnen lekker koel. In de doeksoorten zijn haast onbeperkte mogelijkheden ,al onze doeksoorten zijn teflon behandeld en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Markiezen

Voor wie van een landelijke of van een klassieke stijl houdt kan kiezen voor een markies ,bekleed met de meest fraaie doek soorten. De markies framen zijn zowel in hout of in onderhoudsvrij aluminium leverbaar .

Screens

Screen weren 70% van de warmte en geven een luchtig gevoel door de transparante doorkijk, tevens zijn onze screens in een Zipp uitvoering leverbaar ,hierdoor zijn ze ook geschikt als insectenhor.

Knikarmschermen

Heerlijk onder uw terrasscherm uit de zon zomers nagenieten. Leverbaar tot 12 meter breed , de uitval is leverbaar tot 3.50 of soms 4.00 meter.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u specialistisch advies over de verschillende buitenzonwering? Bezoek onze showroom in Barendrecht of maak een afspraak en wij komen vrijblijvend inmeten.