loading
Over ons
Dé interieurspecialist van Barendrecht

Voor Van Hemert Woonsfeer in Barendrecht zijn ‘puur vakmanschap, een goed advies, maatwerk, een goede service en betaalbare kwaliteit’ al jaren vanzelfsprekend. Van Hemert Woonsfeer opgericht in 1988.

We proberen onze klanten niet alleen het beste te bieden, maar proberen hen ook steeds te blijven verrassen. Dat heeft ons de afgelopen jaren een grote en trouwe klantenkring opgeleverd. En daar zijn we best trots op!

Dat onze klanten ook in de toekomst bij ons blijven kopen, vinden wij niet vanzelfsprekend. Wij zullen ons moeten blijven bewijzen. Daarom zijn wij aangesloten bij de ‘Interieurspecialist’, een collectief van vakspecialisten in de woninginrichting in Nederland. Jaarlijks zullen wij getoetst worden aan de kwaliteitsnormen die gesteld worden aan een Interieurspecialist. Dit geeft u de zekerheid dat u ook in de toekomst bij ons aan het juiste adres bent!
Jaren ervaring
0 +
Klanttevredenheid
0 +
Opgeleverde projecten
0 +
dagen per week geopend
0

van Hemert opgericht

<p>In 1988 startten we in Papendrecht aan de veerweg (nr 1- 3) aan het winkelcentrum de Meent.</p>

history-image
1988

2e winkel geopend

<p>In Barendrecht werd in 1992 een tweede winkel geopend op de Middenbaan 89. Echter, na 5 jaar bleek deze winkel te klein te zijn door het snel groeiend klanten bestand. </p>

history-image
1992

Verhuisd naar huidige pand

<p>Daarom werd er besloten om te verhuizen naar het voormalig Blokker pand aan ’t Vlak nummer 5. Met meer dan een dubbele oppervlakte aan ruimte, vergeleken met ons voormalige pand,  kunnen we u hier onze producten nog beter en completer presenteren.</p>

history-image
1997

ShutterPalace opgericht

<p>ShutterPalace opgericht, waar we klanten voorzien van op maat gemaakte shutters</p>

history-image
2023