loading
van Hemert Woonsfeer
Horren bij van Hemert Woonsfeer in Barendrecht

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Luxaflex® horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Luxaflex biedt mogelijkheden voor vrijwel iedere raam of deur. De horren worden voor u op maat gemaakt. Het beste materiaal wordt hiervoor gebruikt. Bij Luxaflex staat kwaliteit hoog in het vaandel. Er zijn verschillende type horren zijn: plissé hordeuren, oprolbare hordeuren, vaste hordeuren, rolhorren en inzethorren. Elke hor heeft zijn eigen specifieke toepassing. Horren zijn vaak in een aantal standaard kleuren leverbaar, maar ook is het mogelijk de horren in RAL kleuren te laten spuiten.

Wat betreft het gaas van de hor, ook hierin zijn er tegenwoordig keuzemogelijkheden. Gaas is namelijk leverbaar in grijs of antraciet. Ideaal is het speciale poltex gaas. Behalve ongedierte houdt het ook pollen tegen. Als u last heeft van hooikoorts, extra aanbevolen!

Wij zijn specialist in het leveren van Horren van hoge kwaliteit in Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Poortugaal, Heerjansdam, Rhoon, Ambacht en daar buiten.

Rolhorren

Kunnen zowel binnen als buiten gemonteerd worden. Bij niet gebruik van de rolhor is het gaas onzichtbaar opgerold in een cassette. De rolhor is ook prima geschikt voor dakramen.

Vaste horren/ Inzethorren

Een ideale oplossing voor uw kantel kiepraam. Een inzethor kan zowel binnen al buiten gemonteerd worden. Toepasbaar op houten, kunststof of aluminium ramen zonder dat er geboord of geschroefd wordt.

Inzethor

De inzetrolhor kan gemonteerd worden zonder te schroeven en te boren. De inzetrolhor kan gemakkelijk gedemonteerd worden.

Plissé Hordeur

De Plissé hordeur is breed toepasbaar en leverbaar in een modern design. Het gaas van de plissé hordeur is duidelijk zichtbaar en hierdoor een zeer kind,- en rolstoelvriendelijke oplossing.

Rolhordeur

De rolhordeur is geschikt voor grotere oppervlaktes. Bij niet gebruik van de rolhordeur is het gaas opgerold in de cassette.

Schuivende hordeur

De schuivende hordeur is zeer geschikt voor schuifpuien. Om de hordeur langzaam te laten sluiten is de mogelijkheid er om een SoftClose systeem toe te passen.

Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur is een degelijke, zelfsluitende hordeur voor een perfecte afsluiting. De scharnierende hordeur kan voorzien worden van een kattenluik.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u specialistisch advies over de verschillende buitenzonwering? Bezoek onze showroom in Barendrecht of maak een afspraak en wij komen vrijblijvend inmeten.