loading
van Hemert Woonsfeer
Shutters bij Van Hemert Woonsfeer

Onze shutterscollectie is van hoge kwaliteit van het bekende merk Jasno en Wehlton, leverbaar in MDF – lindehout en hardhout. Shutters geven een ongeëvenaarde uitstraling, te combineren bij zowel klassiek als modern.

Velen denken dat shutters van origine uit Amerika komen, niets is minder waar: ze komen van oorsprong uit het Middellandse Zee gebied. In deze omgeving was vroeger glas voor de rijken en shutters aan de buitenkant voor de armen. De maten van de Shutterpanellen zijn 63 -89 en 127 mm. U kunt kiezen uit diverse fraaie randafwerking. Daarnaast heeft u ook de keuze uit bediening met- of zonder stok. Speel met licht door de lamellen te kantelen of de luiken open te zetten. Kleuren zijn onbeperkt van RAL tot de eigen kleuren lijn. Kortom, als u een eye catcher voor uw woning wil, kies dan voor Shutters bij Van Hemert Woonsfeer.

Wij zijn specialist in het leveren van shutters van hoge kwaliteit in Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Poortugaal, Heerjansdam, Rhoon en Ambacht

Shutters-Barendrecht2
Wehlton-shutters-van-Hemert-woonsfeer